& Company

Tillsammans blir vi starkare!
Sandborg & Company är ett nätverk av samarbetspartners som med olika, men närstående, kompetenser bidrar till våra kunders framgång

Samarbete med konsulter inom kommunikation och försäljning
Sandborg & Co samarbetar med branschkollegor över hela landet. Alla är vi konsulter och lärare inom kommunikation, ledarskap, säljstrategi och personlig utveckling. Här presenteras några av våra närmaste samarbetspartner.

Academic House – Arrangör av affärsutbildningar
Vi ansvarar för kvalitet, innehåll och genomförande av Academic House' utbildningar inom Grundläggande Försäljning, Strategisk Försäljning och Förhandlingsteknik. Ett samarbete som pågått i mer än 10 år. För att se nästa utbildningstillfälle www.academichouse.se

Roos&Tegner Förlag – Boken "Marknad vs Sälj - Uppgörelsen"
Tillsammans med konsultkollegorna Christina Varenius och Joakim Harping gav vi ut ovanstående bok som handlar om den många gånger dolda konflikten mellan Sälj- och Marknadsavdelningarna. Här kan du se en kort presentation av boken. 

Sannguis – Samarbete med Sandborg & Co kring kommunikation
Kommunikation är ledarskap. Sannguis erbjuder konsulttjänster med inriktning på utveckling av ledare och team, arbetssätt och processer i en föränderlig digital värld. Ett samarbete som genom åren resulterat i olika workshops och föreläsningar inom kommunikation, kroppsspråk och ledarskap.
www.sannguis.se/